Word jij net zo goed als Wibi Soerjadi?

Word jij net zo goed als Wibi Soerjadi

Zoals eerder afgesproken ga ik op mijn blog de komende tijd alleen maar positief nieuws delen. Zeker op dagen zoals vandaag kunnen we allemaal wel een boost gebruiken, want de situatie wordt er niet gemakkelijker op. De gezellige decembermaand met mooi verlichte straten en leuke markten moeten we inruilen voor thuis, thuis en nog eens thuis.

Dit klinkt saai en vertrouwd, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn! Jullie kennen ongetwijfeld het cliché ‘the magic happens outside the comfort zone’. En zelfs vanuit je luie stoel kun je buiten deze comfortzone treden, en we weten allemaal dat je blij wordt van iets nieuws leren. Je denkt waarschijnlijk, welke kant gaat dit stukje op? Dit ga ik je verklappen, ik stuitte namelijk recent op iets ontzettend leuks!

 

Staat bij jou in de hoek van de kamer al jaren een piano te verstoffen of staat het leren bespelen van een instrument al jaren op jouw bucketlist? Dan heb ik een onwijs leuk initiatief gevonden! René Knops  biedt na jarenlange offline pianoles nu ook online les aan. Dit klinkt als een open deur in tijd van Corona, online lesgeven, maar er is meer!

Het pakket wat René biedt is veel omvattend, dit leg ik je graag uit. Je krijgt wekelijks een stap-voor-stap uitdagende les wat is opgezet via een bewezen plan, dus genoeg uitdaging maar wel op je eigen niveau en tempo. Over dat tempo gesproken, je kan de les volgen waar en wanneer jij wilt.

Pianoles van Rene

Het lesmateriaal is duidelijk en bestaat naast videolessen door middel van filmpjes uit printbare documenten. Tevens zijn de lessen te volgen via een superhandige app die ook goed werkt op je mobiel of tablet. En mis je in deze tijden soms het sociale contact, ook daar is aan gedacht. Je krijgt namelijk toegang tot een besloten community met gelijkgestemden, dus nieuwe mensen ontmoeten met dezelfde passie zit er ook nog eens bij in.

 

Wanneer je de reviews leest, is iedereen onverdeeld positief. Mensen die jarenlang niet verder kwamen hebben nu in een paar weken grote stappen gezet. Ook zijn ze erg tevreden over de prijs, voor een relatief klein bedrag heb je hier je hele leven lang plezier van.

Zoals ik al zei; Een verassend, vernieuwend én uitdagend initiatief. Daarnaast is René ook gewoon een hele prettige docent, die een mooie decemberactie heeft opgezet! Kijk snel op zijn site voor de verdere details.

 

Lees ook: Deel je positiviteit!

 

Dus nog geen cadeau inspiratie voor onder de kerstboom? Vraag een (tweedehands) keyboard of piano van je geliefde. En voor je het weet ben jij tijdens de Top 2000 de Piano(wo)man van jouw huis!

 

 

 

Klik hier

Pop-piano Masterclass

In 12 weken pop-pianist!

Volg het online programma van Rene

Wat kan ik allemaal na de opleiding?

  • Je leert liedjes spelen mét en zonder muzieknoten
  • Je bent niet langer afhankelijk van muziek noten
  • Supersnel noten lezen en terugvinden op je klavier
  • Je begrijpt nu hoe muziek in elkaar zit
  • Je weet hoe je met beiden handen tegelijk kunt spelen
  • Speel elke popliedje (lichte muziek)  wat je hoort op de radio
  • Je bent in staat om te improviseren op je piano of keyboard
  • Je speelt zelfverzekerd met kracht in de vingers en goede techniek
  • Je hebt voldoende vaardigheden om een leven lang te genieten van muziek
  • Je kunt jezelf of andere begeleiden met hun zang of instrument.
Pianoles van Rene

Kortom: een hele leuke nieuwe hobby voor 2021! 

Corona gehad? Doe de thuistest!
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *