Mijn eerste blog

Daar gaan we dan!

Eindelijk, het is zover. Ik mag beginnen! Ik heb mijn website gebouwd, alles goed gezet en geregeld. Nu mag ik hem gaan invullen en onderhouden. Ik heb er zoveel zin in!

Het eerste wat nu in me opkomt is Trots! Trots met een dikke T.. Ik heb het voor elkaar! Ik heb mijn eigen plekje op het World Wide Web. En daar heb ikzelf voor gezorgd. Het was een klus. Je moet veel regelen, bedenken en met veel zaken rekening houden maar het is me gelukt!

Ik heb een jaar of 8 geleden, een cursus gevolgd voor webdesigner. Het heeft altijd in mijn bloed gezeten. Helaas heb ik die opleiding door omstandigheden niet kunnen afmaken, maar ik heb er dingen geleerd die ik nu kan gebruiken om mijn droom achterna te gaan. Ik denk regelmatig “hadden ze die opleidingen maar in mijn studententijd”. Dan had ik het wel geweten. Ik weet bijna zeker dat ik op dit moment een mooi bedrijfje had gehad met misschien een paar werknemers, die net zoveel passie hadden voor dit vak als ik. Daarom is het ook zo leuk dat ik deze website nu, na 8 jaar, in elkaar heb gezet. Zo zie je maar, je bent nooit te oud om te leren. Als je iets niet probeert dan weet je niet of het bij je past en of je het aankunt. Mocht je ook iets willen, waar je al zolang van droomt, geef dan nooit op! Geloof me, het gevoel dat je die droom achterna gaat is fantastisch!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *