Geld verdienen met stralend thuiszitten

Mijn blik erop

Nederland is een beetje somber. De realisatie komt hard binnen dat de feestdagen dit jaar niet worden zoals het altijd was. Op de kerstmarkten, pakjesavond en grote diners konden we ons altijd massaal verheugen. Tel daar nog eens het verplichte thuiswerken, de donkere dagen en het gebrek aan sociale afleiding bij op en er blijft niet heel veel te lachen meer over. 

Wat rest ons dan nog de komende periode? Een winterslaap gaan houden en emigreren naar Mars zijn niet erg realistische scenario’s. Ik heb daarom besloten; ik ga die zon zijn, die toch blijft schijnen!

En wat doet de zon? Juist, die schijnt voor ánderen. Ik ga je vanaf nu meenemen in leuke en positieve berichten, ideeën en concepten om te zorgen dat de komende tijd ánders maar óók leuk wordt.

Geld verdienen

Online geld verdienen

Laten we dan ook maar meteen vandaag beginnen met mijn grote hobby; Shoppen. Tegenwoordig zijn de offline sessies verruild voor ónline shoppen. Naast het feit dat er een lekkere warme wintergarderobe aangeschaft moet worden voor al die herfstwandelingen, komen natuurlijk ook Sinterklaas en Kerst eraan. Genoeg aanleiding tot een avondje, of saai thuiswerkdagje, online aankopen doen.

Waar je je voorheen nog wel eens schuldig moest voelen tegenover de ondernemer in de straat wanneer je niet de stad in ging, doe je nu juist een goede daad door weg te blijven van de menigte. Daarnaast genoeg andere voordelen; Geen gesleep met zware tassen, dure parkeerplekken en verregend haar.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Ondanks dat je de deur niet meer uit hoeft, blijven het natuurlijk dure maanden. Zeker als je je inkomsten hebt zien dalen of zelfs je baan bent verloren. Daar heb ik de oplossing voor gevonden en ik deel deze manier van geld verdienen graag met jou. Ik gebruik sinds enige tijd de website www.cashbackxl.nl.

In het begin was ik wat achterdochtig, geld terugkrijgen zonder reden? Waar zit dat addertje onder het wel erg groene gras… Die adder heb ik niet kunnen vinden en daarnaast staat op site zelf uitgebreid uitgelegd hoe het werkt zie www.cashbackxl.nl/hoe-werkt-het.

Het is echt niet moeilijk. Ze leggen het goed uit, alles wordt goed geregistreerd en er zijn al vele kopers die hier gebruik van maken.

Ik kan je inmiddels uit eigen ervaring vertellen, het werkt voor mij super. Ze hebben een enorm aanbod, dit was dan ook voor mij het enige nadeel. Als lichtelijke shopaholic kreeg ik bijna last van keuzestress. Maar we hadden net afgesproken dat komende periode negatieve dingen hier even niet bestaan. Dus ik kan eerlijk toegeven, het werkt helder, transparant en het bespaart écht geld.

En dat lekkere appeltaartje wat je na een geslaagde sessie altijd at dan? Als je die nou vooraf bij je lokale banketbakker afhaalt. Support jij toch nog je local!

Houd mijn blog in de gaten voor meer positief, zonnig nieuws. Dan ga ik nu stralen in mijn nieuwe outfit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *