Dit ben ik

Foto van mezelf

Welkom 

Ik ben Jessica, oorspronkelijk kom ik uit Breda, ongeveer 2 jaar geleden liet ik dat stukje Brabant achter me en ben ik verhuisd naar Geertruidenberg. Ik woon samen en ik heb twee hele lieve puberzonen.

Ik droom al heel lang van mijn eigen plekje op het World Wide Web. ‘Never stop dreaming’ is ook één van de uitspraken die ik aan iedereen wil meegeven. Het is een geweldig gevoel om je dromen na te jagen. En er iedere dag mee bezig te mogen zijn. Wees niet bang om dingen uit te proberen! Je weet namelijk pas of iets bij je past door het gewoon te doen.

Ik heb veel doorzettingsvermogen en dat heeft mij ook zeker geholpen bij het op zetten van deze site. Ik blog over dingen die ik interessant vind, die me opvallen, die ik wil veranderen of dingen die ik gewoon graag wil delen. Op mijn blog vind je tips, leuke dingen die ik meemaak en soms gewoon een berichtje tussendoor.

Mijn Blik Erop‘ is mijn hobby. Naast deze website werk ik in de zorg en heb nog vele andere bezigheden. Het is dus daarom dat er soms een week geen update wordt geplaatst. Ik blog wanneer ik er zin in heb en wanneer er inspiratie is. Mijn doel is nog steeds om deze website een eerlijk en positief plekje op het www te laten zijn, waar mijn trouwe lezers wekelijks terugkeren.

Nu je wat meer over mij weet wens ik je veel leesplezier! En laat gerust een leuk comment achter. Jullie zorgen dat ik mijn droom kan waarmaken.

Heb je vragen? Dan kan je me altijd mailen op info@mijnblikerop.nl